Korpusnik

Povzemalnik korpusnih podatkov

Druge možnosti:  Nalaganje...
Prikazani rezultati za:
  • breaking (neuvrščeno)

  • Viri: Nalaganje...
  • Pogostost: Nalaganje...

Glavne točke

Iskalnik Korpusnika razlikuje med malimi in velikimi črkami...

Tip besedila

Iskalnik Korpusnika razlikuje med malimi in velikimi črkami...

Vede

Pri pogostejših poizvedbah lahko vračanje rezultatov traja nekoliko dlje...

Najpogostejše ključne besede

Korpusnik išče po petih različnih korpusih, zato lahko poizvedbe malo trajajo...

Leto objave

Pri pogostejših poizvedbah lahko vračanje rezultatov traja nekoliko dlje...

Kolokacije

V vseh petih korpusih, po katerih išče Korpusnik, je več kot 5,5 milijard pojavnic...

Zgledi

  • Practical guide to exocrine pancreatic insufficiency - breaking the myths.

    Vloga medicinske sestre pri vodenju bolnikov z eksokrino insuficienco trebušne slinavke, Zdravstvena fakulteta, Tilen Dolinar, 2019

  • Non-normative usage of phrasemes does not necessarily mean breaking the norm.

    Norma v frazeologiji in odstopi od nje v besedilih, Filozofska fakulteta, Erika Kržišnik, 1996

  • Non-normative usage of phrasemes does not necessarily mean breaking the norm.

    Norma v frazeologiji in odstopi od nje v besedilih, Filozofska fakulteta, Erika Kržišnik, 1996

  • The emotions of educations of educational leadership: Breaking the silence.

    Izgorelost pri učiteljih, Filozofska fakulteta, Iris Gotal, 2019

  • Weeks with missing data are shown by breaking the line.

    Analiza dinamike voda z uporabo časovne vrste satelitskih posnetkov Sentinel-1, Fakulteta za gradbeništvo in geodezijo, Jana Breznik, 2021

  • Humanity has reached a new breaking point in development.

    Ustavna ureditev pravice do zdravega življenjskega okolja, Evropska pravna fakulteta v Novi Gorici, Vesna Veljkovič, 2018

  • Review of methods to determine chain-breaking antioxidant activity in food.

    In vitro ter in vivo antioksidativna učinkovitost metanolnih ekstraktov ekstra deviških oljčnih olj, Biotehniška fakulteta, Maruša Lamut, 2010

  • Review of methods to determine chain-breaking antioxidant activity in food.

    Vpliv dodatka kislega testa s kaljenimi zrni pire na tehnološke in senzorične lastnosti kruha, Biotehniška fakulteta, Laura Neuwirth, 2020